FOTO: Slavonija U-10 osvojila 2. Međunarodni zimski RBA No limit kup

U dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić u Virovitici utakmicama uzrasta U-10 nastavljen je 2. Međunarodni zimski RBA No limit kup, a prvo mjesto osvojila je Slavonija iz Požege koja je u finalu slavila protiv Akademije No limit 1:0. U dvoboju za treće mjesto Hajduk iz Pakraca je nakon šesteraca pobijedio Betu-Zoru iz Donjeg Miholjca 7:6 (regularni dio završio je 2:2).

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Oton Fadljević iz Akademije No limit, najbolji strijelac je Luka Martić, a vratar Luka Fahr (obojica iz Slavonije). Nagrade najboljima uručili su predstavnici Akademije No limit Marijan Filipović, Damir Švarbić i Tihomir Lazić, te jedan od sponzora turnira doktor Ivan Komora iz Daruvara.

IMG_8552Sponzori turnira koji se nastavlja u nedjelju 21. veljače, kada će nastupiti uzrasti U-11, a zatvorit će se prijateljskom utakmicom seniora No limita i Futsal Dinama iz Zagreba u 19.30 sati, su Raiffeisen banka i internetski portal sportstransfer.com.

Pokrovitelji su grad Virovitica, Sportska zajednica grada Virovitice i Turistička zajednica grada Virovitice, a medijski pokrovitelj Informativni centar Virovitica, odnosno Radio Virovitica, Virovitički list i internetski portal www.icv.hr. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Matija Rođak)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content