I ove godine sajam Viroexpo priprema bogat kulturno-umjetnički i zabavni program za posjetitelje

Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2016. održat će se po 21. put od 26. do 28. veljače na adresi sajamskog prostora u Vukovarskoj ulici 13 u Virovitici.

Pokrovitelj ovogodišnjeg sajma Viroexpo je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, a Zemlja partner je Republika Kosovo.

Organizatori sajma Viroexpo 2016. i ove su godine za posjetitelje pripremili niz kulturno-umjetničkih i zabavnih događanja ispunjenih pjesmom i plesom, kuhanje na otvorenom te kreativnu radionicu za one najmlađe. Ukratko, naći se se za svakoga po nešto. Također, putem kulturno-zabavnog programa sa svojim tradicionalnim pjesmama i plesovima predstaviti će se i zemlja partner – Republika Kosovo.

Više o programu sajma Viroexpo 2016. možete saznati na: www.viroexpo.hr

Organizatori i pokrovitelji sajma Viroexpo su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije i tvrtka Contorte. (www.viroexpo.hr)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content