Kreativna radionica Društva “Naša djeca” u Gradskoj knjižnici

Veseli sat Društva „Naša djeca“ Slatina u četvrtak 04. veljače 2016. kreativnom radionicom privukao je iznimno velik broj djece i roditelja. Članice Društva priredile su djeci i njihovim roditeljima ovoga četvrtka ugodno iznenađenje: kreativnu radionicu  izrade leptira pomoću drvene štipaljke i vlažnih higijenskih maramica.
Drvene štipaljke mogu postati prave zabavne igračke i to na mnogo načina: jedan od njih je da s pomoću veće drvene štipaljke i vlažne higijenske maramice oblikujete tijelo leptira. Flomasterima zatim, a još dok je maramica vlažna, vaše dijete iscrta omiljenim  bojama oblike koje želi. Boja će se lagano proširiti i prožeti maramicu. Baš poput leptirovih krila. Ako se krila nisu osušila, proces ubrzamo nježnim mahanjem. Na kraju dodamo ticala, oči i sve ono što dječjoj mašti padne na um.
Druga skupina djece i njihovi roditelji uživali su u čitanju slikovnica ili u slaganju oblika pomoću nekoliko kutija kocaka koji su im bili na raspolaganju. Na kraju je slijedila pjesma koja je veselila djecu, ali ih i poučavala:“Ovako se lijepo (sjedi, igra, crta…)“, a koju je priredila učiteljica Marinela.
Pridružite nam se i Vi!  (Ana Knežević, Gradska knjižnica i čitaonica Slatina)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content