Maškare u Katoličkoj klasičnoj gimnaziji s pravom javnosti u Virovitici

Katolička klasična gimnazija s pravom javnosti u Virovitici obilježila je, sada već tradicionalno, maškare na njima uobičajeni način. Ove godine učenici su odlučili da će se po razredima maskirati grupno. Tako je u školi, pa makar nakratko, bilo ljudi svih profila.

Prvi razred odlučio je pokazati kako to izgleda kada političari i kauboji uvode red, dok nas je drugi razred nasmijao jednim veoma zanimljivim „štreberskim“ plesom. U trećem razredu učenici su se odlučili prekvalificirati u drvosječe. S kratkom predstavom s malo riječi, ukazali su svim prisutnima patnje jednog stabla pred sječu i time pozitivno odgovorili na pitanje „Čuje li se kad u šumi padne stablo?“ Četvrti razred odlučio se je ove godine originalno maskirati u maturante, ali su ipak dobili počasni krug pred žirijem i aplauz gomile. Prigodni program vodio je predsjednik Vijeća učenika, Mihael Elijaš iz trećeg razreda, koji je svakom razredu i članu žirija pročitao pokoji stih u skladu uloga koje su igrali.

Profesorica Valentina, profesor Mario te pedagoginja Maja imali su težak zadatak, izabrati najbolji razred. To ih nije spriječilo u strogom ocjenjivanju, ali svi su na kraju profitirali jer je svaki razred dobio prigodnu nagradu.

(www.kkg-vtc.hr)

Invalid Displayed Gallery

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content