Obrtnička komora VPŽ zadovoljna popunjenošću sajma Viroexpo 2016.

- PROMO -

U prostorijama Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije pod predsjedanjem predsjednika Ivana Kostelca održana je redovna sjednica Upravnog odbora na kojoj su iznesene informacije o aktivnostima u vezi organizacije 21. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2016. Obrtnička komora VPŽ imat će 60 četvornih metara unutrašnjeg uređenog, te 18 četvornih metara neuređenog prostora, dok će na vanjskom prostoru sajma imati još 15 četvornih metara.
Preko POK-a na sajmu će izlagati 11 izlagača s područja Virovitičko-podravske županije. Također, u organizaciji POK-a i uz financiranje iz projekta „Promocija obrazovnih programa za obrtnička zanimanja“, srednje obrtničke škole s područja županije imat će svoje štandove na kojima će se učenici predstaviti sa svojim radovima.
Upravni odbor istaknuo je zadovoljstvo što je tri tjedna prije početka Viroexpa koji će se održati od 26. do 28 veljače, već bio popunjen sav prostor.
Između ostaloga, na sjednici je utvrđen i prijedlog za imenovanje ispitnih komisija. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Vedran Lesić)

no images were found

Povezane vijesti

Skip to content