Održana redovna godišnja skupština ŠRU Amur u Kapincima

U nedjelju, 21. veljače, u mjesnom domu u Kapincima održana je redovna godišnja Skupština Športsko ribolovne udruge „Amur“ Kapinci. Na Skupštini je iznešeno i usvojeno Izvješće o radu u 2015. godini, Izvješće o financijsko-materijalnom poslovanju za 2015. godinu te Izvješće nadzornog odbora. Na Skupštini je sudjelovalo 23 člana od ukupno 38 članova udruge. Osim ribiča nekoliko članova udruge su rekreativci koji su sudjelovanjem na radnim akcijama također zaslužili pravo glasa na Skupštini.

Predsjednik ŠRU Amur, Ivan Oreški, u Izvješću o radu u 2015. godnii od važnijih aktivnosti naglasio je organiziranje Kupa Općine Sopje i Memorijalnog kupa „Da se ne zaboravi“ za poginulog branitelja Stjepana Eri. Oba kupa organizirana su uz pokroviteljstvo općine Sopje. Uz stalne radne akcije naglasio je sudjelovanje ekipe ŠRU Amur na kupovima: Čađavica, Josipovo, Kapinci i Lisičine.

ŠRU „Amur“ Kapinci je unatrag nekoliko godina, od kada je pod vodstvom predsjednika Ivana Oreškog, povećao članstvo sa 7 na 38 članova što uvelike govori o dobrom radu unutar Udruge. Kapinačka Bara je radom članova ŠRU Amur obnovljena i uređena te se sada uz obnovljeni riblji fond koristi i za ribolovna natjecanja.

Dobar rad ŠRU „Amur“ Kapinci pohvalio je i načelnik Općine Sopje, Josip Granjaš te naglasio da će Općina i dalje pomagati rad Udruge koliko je to u njenoj mogućnosti. Među gostima, uz načelnika općine Sopje, Skupštini je prisustvovao i slatinski poduzetnik Zdenko Paunović, višegodišnji darivatelj ŠRU Amur.(www.icv.hr, mt, foto:Marko Telišman)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content