Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović pokrovitelj Viroexpa 2016.

- PROMO -

U Virovitici će se od 26. do 28. veljače održati 21. sajamska manifestacija Viroexpo 2016. koji će okupiti više od 700 izlagača iz 25 stranih zemalja. Pokroviteljstvo nad sajmom prihvatila je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović koja je i otvorila prošlogodišnji jubilarni 20. Viroexpo.
– Uvjerena sam kako će i ovogodišnja manifestacija biti uspješno organizirana i dobro posjećena te da će tradicionalno bogati program i ponuda sajma biti poticajni za razvoj gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Virovitičko-podravske županije – stoji u dopisu Predsjednice RH.
Podsjetimo se, Zemlja partner 21. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Republika Kosovo. Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije i tvrtka Contorte. (www.viroexpo.hr)

Povezane vijesti

Skip to content