U dvorani OŠ IBM u Virovitici Futsal Dinamo protiv No limita

U subotu, 20. veljače, nastavlja se 2. Međunarodni zimski RBA No Limit Kup 2016. s uzrastom U-10, dok će se u nedjelju odigrati turnir uzrasta U-12.
U sklopu zimskog turnira u nedjelju, 21. veljače s početkom od 19,30 sati u dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić u Virovitici odigrat će se humanitarna utakmica s ciljem prikupljanja sredstava za obitelj Šuprna iz Virovitice.
Naime, radi se o dva dječaka, Mihaelu i Mateu koji su učenici Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić, i njihovoj obitelji koja je u potrebi. Cijena ulaznice je 15 kuna i u pretprodaji se mogu nabaviti u Caffe i disco baru Štedna i Caffe baru Duje, te na sam dan utakmice na ulazu u dvoranu.
Nogometna akademija No Limit planira sva sredstva od prodanih ulaznica donirati mladoj obitelji u potrebi. U tu svrhu je dogovoren dolazak jedne od najatraktivnijih futsal momčadi u Hrvatskoj – Futsal Dinamo (klub koji su kao svoj Dinamo prihvatili BBB navijači te ga prate na svim njegovim utakmicama), s ciljem kako bi dodatno privukli što veći broj gledatelja, a samim time i ostvarili uspješniji rezultat humanitarne akcije.
No limit poziva sve sugrađane, prijatelje iz Hrvatske i inozemstva, sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti da dođu i uveličaju ovu sportsko-humanitarnu manifestaciju te svojim dolaskom pomognu da humanitarni dio događaja bude što uspješniji.
Glavni sponzori turnira su Raiffeisenbank Austrija d.d. i sportska društvena mreža sports-transfers.com.
Medijski pokrovitelji ove sportsko-humanitarne manifestacije su sportska društvena mreža sports-transfers.com, Informativni centar Virovitica, Virovitički list, Radio Virovitica i internetski portal www.icv.hr.
Ostali sponzori: Grad Virovitica, Sportska zajednica gradaVirovitice, Turistička zajednica grada Virovitice, Drvo-trgovina d.o.o. Slatina, Victoria Invest d.o.o. Virovitica, Ordinacija dentalne medicine dr. Ivan Komora Daruvar, Univerzal-PVC Virovitica. (www.icv.hr; Fotografija: Facebook)

no_limit

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content