U Noskovačkoj Dubravi održan sastanak u vezi pripreme novog projekta u sklopu programa Intereg V-A program CBC HU-HR 2014.-2020.

U Informativno edukativnom centru Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije u Noskovačkoj Dubravi, održan je prvi sastanak projektnih partnera na pripremi novog prekograničnog projekta koji se planira prijaviti na Intereg V-A program prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. Na sastanku su sudjelovali predstavnici dva mađarska nacionalna parka (Duna-Dráva National Park i Balaton Uplands National Park), pet županijskih Javnih ustanova za zaštitu prirode ( Međimurska, Koprivničko-križevačka, Osječko-baranjska, Vukovarsko-srijemska i Virovitičko-podravska županija), te predstavnice Ministarstva zaštite okoliša i prirode, Ministarstva kulture i Hrvatske agencije za okoliš i prirodu.
Pripremu ovog projekta podržali su i Park prirode Kopački rit te Javna ustanova Varaždinske županije. VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije Vidra osigurala je stručnu i savjetodavnu pomoć sudionicima sastanka. (www.virovitica-nature.hr)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content