Za vikend u POU Slatina pogledajte…

U Pučkom otvorenom učilištu u Slatini u četvrtak 18. veljače od 19 sati prikazuje se komedija “Pedeset nijansi crne”, a od 21 sat drama “Soba”. U petak i subotu, 20. i 21. veljače od 19 sati prikazuje se animirani 3D film “Robinson Crusoe: Otkrijte pravu priču iza legende”, od 20 sati komedija “Tatica se vratio”, te od 22 sata akcijska sf avantura “Deadpool”.

“Pedeset nijansi crne”

Marlon Wayans je Christian Black. Tijekom poslovnog intervjua očarat će ga sramežljiva Hana, s kojom će se upustiti u burnu vezu. Kako bi cjelokupni doživljaj bio što humorističniji Wayans će se u filmu referirati na neke zanimljive svjetski poznate face.

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

 

“Soba”

Poput svake dobre majke, Ma se posvetila tome da je Jack sretan i siguran, dajući mu puno topline i ljubavi, često radeći tipične stvari poput raznih igara i pričanja priča. Njihov život, međutim, je sve osim tipičnog – zarobljeni su – zatvoreni u malom prostoru bez prozora od oko 9 kvadratnih metara, koji Ma eufemistički zove „Sobom“. Ma je za Jacka stvorila cijelis svemir unutar Sobe, i ne preže od ničega kako bi mu omogućila da živi ispunjenim životom. Ali Jackova znatiželja o njihovoj situaciji samo raste i kad njezina izdržljivost dosegne svoje granice, zajedno će se upustiti u rizičan bijeg koji će ih na kraju suočiti s onime što može ispasti još strašnijim: stvarnim svijetom.

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

 

“Robinson Crusoe: Otkrijte pravu priču iza legende” 3D, sinkronizirano

Na malom, egzotičnom otoku, papagaj Tuesday živi u raju sa svojim prijateljima. Ipak, Tuesday ne prestaje razmišljati o svijetu izvan otoka. Nakon velike oluje, papagaj i njegovi prijatelji pronalaze nepoznato stvorenje na plaži: Robinsona Crusoea. Papagaj u njemu odmah vidi kartu za odlazak s otoka i otkrivanje, njemu nepoznatog svijeta. Crusoe uskoro postaje svjestan da na pustom otoku može preživjeti samo uz pomoć papagaja i ostalih životinja, a to će biti teško, budući da životinje ne govore „ljudski”.

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 25 kuna.

 

“Tatica se vratio”

Nakon što su bili smotani policajci, Ferrell i Wahlberg su postali otac i očuh! Mark Wahlberg i Will Ferrell glumit će ljute protivnike, a poznati dvojac dobro je poznat ljubiteljima akcijskih komedija i garantira fenomenalnu kino zabavu. Ova filmska priča, ma koliko se činila kao isprazna, u svojoj osnovi sadrži kompleksni odnos djece i roditelja. „Tatica se vratio“ kroz nekoliko tipičnih situacija prikazuje šta znači biti pravi otac.

Will Ferrell glumi izvršnog urednika na radiju koji se neprestano trudi biti što bolji očuh djeci svoje nove supruge dok se ne pojavi njihov biološki otac Mark Wahlberg, koji će prisiliti Ferrella da se natječu oko pažnje njihove djece.

U filmu ćemo gledati i jednu od najuspješnijih i najbolje plaćenih modela svijeta te upečatljivo lice Victorias Secreta, Alessandru Ambrosio!

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

 

“Deadpool”

Deadpool je započeo život kao Wade Wilson, elitni operativac Specijalnih snaga koji se pretvorio u plaćenika. Kada otkrije vlastitu bolest u terminalnoj fazi, odluči pristupiti tajnom eksperimentalnom programu. Podvrgnut eksperimentu koji se nije smio dogoditi, Wade otkriva svoje nove super-moći ubrzanog zacjeljivanja te postaje svoj alterego DEADPOOL. Naoružan, novostečenim vještinama i mračnim, uvrnutim smislom za humor, Deadpool kreće u potragu za čovjekom koji ga je gotovo uništio.

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

(www.pou-slatina.hr)

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content