Načelnik Špišić Bukovice Hrvoje Miler obišao gradilište nove škole u Bušetini

Početkom rujna prošle godine započela je izgradnja Područne škole Bušetina. Ovom investicijom Virovitičko-podravska županija nastavila je s ulaganjem u obrazovanje i brigom za njene najmlađe stanovnike.

Nova škola gradi se na mjestu stare, a radovi napreduju prema planu. Na zgradi su dovršeni unutarnji zidovi i postavljen je krov. U tijeku su radovi na instalacijama i postavljanju stolarije…

Gradilište nove škole u Bušetini obišao je načelnik Općine Špišić Bukovica Hrvoje Miler koji je tom prigodom izrazio zadovoljstvo napretkom radova. Nova školska zgrada će sadržavati 4 učionice i informatičku učionicu, mini dvoranu od cca 50m2, veliku blagovaonicu te prostor za više namjena (hol) u sklopu kojega će biti i muzej, a cijela investicija vrijedna je 5 milijuna kuna.

Iako jedna od najmanjih županija u Hrvatskoj, Virovitičko-podravska županija je jedna od rijetkih koja kontinuirano ulaže u škole i sustav obrazovanja. U posljednjih pet godina na području županije u školstvo je uloženo oko 150 milijuna kuna. Podsjetimo, izgrađeno je 27 područnih škola, dvije srednje, jedna visoka škola, pet školskih dvorana te studentski restoran.

(www.vpz.hr)

Invalid Displayed Gallery

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content