Ovaj tjedan u POU Slatina

Papa Franjo – 24. ožujka – 20 sati

Papa Franjo: Put do Svete Stolice biografski je film o životnom putu oca Jorgea Bergoglia, Pape Franje. Kroz oči mlade španjolske novinarke Ane (Silvia Abascal) počinjemo slijediti dugo, teško i dirljivo putovanje oca Jorgea Bergoglia. Kad je kao tinejdžer u Buenos Airesu otkrio svoj duhovni poziv, nije mogao niti zamisliti da će to biti prvi korak koji će ga na kraju dovesti do Vatikana u Rimu.

 

Kung Fu Panda 3 – 25. – 26. ožujka – 18 sati

Nastavljajući svoje legendarne avanture, neodoljiva, pomalo nespretna panda Po suočit će se sa dvije velike opasnosti. Kung fu majstor Po napokon će pronaći svojeg izgubljenog oca s kojim će poći na zabavno putovanje. Ono će ih odvesti u tajnovito selo, mali raj koji je dom brojnih urnebesno smiješnih pandi, jednako nestašnih i nespretnih kao što je i sami Po. No sreću i veselje narušit će im Kai, strašni zlikovac kojemu je namjera poraziti sve kung fu majstore u Kini. Saznavši za ovaj zastrašujući plan, Po mora izvesti neizvedivo — istrenirati i učiniti kung fu majstorima cijelo selo prepuno zaigranih, šeprtljavih pandi kako bi stvorio veliku bandu Kung Fu Panda, koje će moći pružiti otpor strašnome zlikovcu koji im prijeti istrebljenjem!

 

 

Batman V Superman: Zora pravednika – 25. – 26. ožujka – 20 sati

Redatelj Zack Snyder (Man of Steel) predstavlja nam Batman v Superman: Zora pravednika, s oskarovcem Benom Affleckom (Argo) u ulozi Batmana/Brucea Waynea i Henryjem Cavillom (Man of Steel, The Man from U.N.C.L.E.) u ulozi Supermana/Clarka Kenta, prvi film u kojem gledamo obojicu slavnih superjunaka.
Bojeći se postupaka superjunaka s božanskim moćima čije je djelovanje van svake kontrole, moćni osvetnik iz Gotham Cityja kreće u borbu s najcjenjenijim spasiteljem modernog doba, dok se svijet pita kakav mu junak zapravo treba. Sada kad su Batman i Superman u sukobu, ubrzo raste nova prijetnja, a čovječanstvu prijeti veća opasnost od bilo koje s kojom je dosad bilo suočeno.

 

 

( www.pou-slatina.hr )

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content