Ovaj tjedan u Pučkom otvorenom učilištu Slatina očekuje nas…

KUNG FU PANDA 3 – 17.3., 18.3. 19.3. – 18 sati)

Nastavljajući svoje legendarne avanture, neodoljiva, pomalo nespretna panda Po suočit će se sa dvije velike opasnosti. Kung fu majstor Po napokon će pronaći svojeg izgubljenog oca s kojim će poći na zabavno putovanje. Ono će ih odvesti u tajnovito selo, mali raj koji je dom brojnih urnebesno smiješnih pandi, jednako nestašnih i nespretnih kao što je i sami Po. No sreću i veselje narušit će im Kai, strašni zlikovac kojemu je namjera poraziti sve kung fu majstore u Kini. Saznavši za ovaj zastrašujući plan, Po mora izvesti neizvedivo — istrenirati i učiniti kung fu majstorima cijelo selo prepuno zaigranih, šeprtljavih pandi kako bi stvorio veliku bandu Kung Fu Panda, koje će moći pružiti otpor strašnome zlikovcu koji im prijeti istrebljenjem!

 

SPOTLIGHT – (17.3. – 20 sati, 18.3.,19.3. u 22 sata )

Potresna istinita priča o Pulitzerovom nagradom nagrađenoj priči redakcije Boston Globea a koja je duboko uzdrmala najdugovječniju instituciju- onu crkvenu. Istraga oko zlostavljanja bila je zataškavana od strane moćnih institucija vlasti a rezultat je bilo razotkrivanje sličnih zlodjela diljem svijeta.

Dobitnik nagrade Oscar u kategoriji:

  • Najbolji film
  • Najbolji originalni scenarij

 

PAD LONDONA – (18.3., 19.3. u 20 sati)

Tajni agent Mike Banning je ponovo preuzeo zaštitu predsjednika Sjedinjenih američkih država, ali ovoga puta u Londonu. Povod posjete Londonu je sprovod britanskog Premijera koji je umro pod čudnim okolnostima. Na njegovom sprovodu će biti najveći svjetski vođe. No, ono što počinje kao najsigurniji događaj, pretvara se u smrtonosnu zamku za ubojstva najmoćnijih svjetskih vođa. Samo tri osobe mogu zaustaviti veliku katastrofu: Predsjednik SAD-a, njegov glavni tajni agent te engleski MI-6 agent koji s pravom ne vjeruje nikome.

 

 

(www.icv.hr, www.pou-slatina.hr, Foto: www.pou-slatina.hr )

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content