Ovaj vikend u POU Slatina

Ponovno ljubav – (1. i 2. travnja – 19 sati)

Godinama nakon smrti muža koji je bio legendarni kompozitor, Hanna ne uspijeva prihvatiti svoj život bez njega. Pokušava se prilagoditi jednostavnoj svakodnevnici u maloj sredini, daleko od gradske vreve. U jednom trenutku odluči ispuniti prazninu pisanjem biografije supruga koji je tragično preminuo. Istovremeno ideja pada na pamet i i nadobudnom piscu iz New Yorka. Iako ona inicijalno odbija bilo kakvu mogućnost suradnje, kroz vrijeme ipak uspijevaju pronaći zajednički jezik i spoznati kako će sljedeće poglavlje života napisati skupa. Smiješna, topla i slatka romantična priča o pronalasku ljubavi na mjestu gdje je najmanje očekuješ.

 

Batman V Superman: Zora pravednika (1. i 2. travnja – 21 sat)

Redatelj Zack Snyder (Man of Steel) predstavlja nam Batman v Superman: Zora pravednika, s oskarovcem Benom Affleckom (Argo) u ulozi Batmana/Brucea Waynea i Henryjem Cavillom (Man of Steel, The Man from U.N.C.L.E.) u ulozi Supermana/Clarka Kenta, prvi film u kojem gledamo obojicu slavnih superjunaka.
Bojeći se postupaka superjunaka s božanskim moćima čije je djelovanje van svake kontrole, moćni osvetnik iz Gotham Cityja kreće u borbu s najcjenjenijim spasiteljem modernog doba, dok se svijet pita kakav mu junak zapravo treba. Sada kad su Batman i Superman u sukobu, ubrzo raste nova prijetnja, a čovječanstvu prijeti veća opasnost od bilo koje s kojom je dosad bilo suočeno.

(www.pou-slatina.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content