Posebna prezentacija Virovitičko-podravske županije i turističkog klastera Slavonije u Ljubljani

Turističke zajednice Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske, Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije uz potporu Hrvatske turističke zajednice održale su dana 16. ožujka 2016. godine posebnu prezentaciju klastera Slavonije u Ljubljani na kojoj su prisustvovali predstavnici medija i putničkih agencija.

Prezentacija je održana u prostoru Predstavništva Hrvatske turističke zajednice, a održale su je direktorice turističkih ureda TZ Virovitičko-podravske županije, Martina Jakelić i Požeško-slavonske županije, Maja Jakobović, a nazočne je uvodno pozdravila i direktorica Predstavništva HTZ u Ljubljani, Metka Bradetić.

Prisutni sudionici iskazali su zadovoljstvo i interes za svime što su vidjeli i čuli, a prezentacija i informacije koje su dobili temeljeni su na turističkim novitetima na području Slavonije, poput novootvorenog Muzeja vučedolske kulture, posebnog novog svjetskog lokaliteta UNESCO-ove svjetske geološke baštine Geoparka Papuk, UNESCO prekograničnog rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav, te drugih brojnih turističkih sadržaja koji su poznati od ranije, poput biciklističkih staza, šetačkih i planinarskih putova, posebno označenih ugostiteljskih objekata tradicionalne gastronomije, poznatih vinskih cesta,… koji će nadamo se privući još brojnije turiste iz Slovenije. (tzvpz.hr)

IMG_5340

IMG_5342IMG_5347IMG_5377IMG_5382

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content