Udruga Jaglac i Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica započeli višestruko korisnu suradnju

U cilju međusobne suradnje i budućih zajedničkih akcija, Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama ”Jaglac” Orahovica ugostila je vodstvo i korisnike Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica u Orahovici. Korisnici Jaglaca i Centra zajedno su obišli orahovačke ljepote i posebnosti kao što su gradski muzej, vodenica i jedinstvena svjetska lokomotiva ”Ahzigerka” tda bi potom završili na zajedničkom druženju u prostorijama kluba ”Jaglac”:

– Centar za odogoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica jedini je uz nas u županiji koji ima program poludnevnog boravka pa smo željeli razmijeniti iskustva, spojiti naše korisnike i na kraju ostvariti jednu uspješnu suradnju koja bi nam donijela obostranu korist u budućnosti. Hvala im to su odazvali našem pozivu i siguran sam da je ovo početak jednog divnog prijateljstva i druženja. – rekla je voditeljica kluba Jaglac Lidija Stojković. Marina Kuzman voditeljica poludnevnog boravka COOR-a Virovitica bila je oduševljena idejom Jaglaca:
– Odmah smo prihvatili ideju kolega iz Jaglaca i odlično nam je bilo u predivnoj Orahovici. Obzirom da radimo jednak projekt, ovo je prava prilika da pomognemo jedni drugima, a sve u cilju pomoći našim korisnicima. – zaključila je Kuzman.

(www.icv.hr, vg, Foto:Vladimir Grgurić)