Uručene potvrde i uvjerenja o usavršavanju korisnicima programa “Mala škola poljoprivrede”

U srijedu, 23. ožujka, u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Slatini dodijeljene su  Potvrde o položenom programu Održiva upotreba pesticida i Uvjerenja o osposobljenosti za rukovatelje motornom pilom.

Uvjerenja je polaznicima uručila ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Slatina Danijela Fabric Fabijanac : „Iza sebe imamo preko 2000 zadovoljnih polaznika koji su u sklopu Male poljoprivredne škole sufinancirani od strane Virovitičko-podravske županije. U proteklih nekoliko godina POU Slatina provodi preko 15 obrazovnih programa za poljoprivrednike po cijeloj županiji.“

Istog dana su osim u Slatini potvrde dodijeljene i u prostorijama Općine Voćin  polaznicima sa područja općine Voćin.  Potvrde su uručili  načelnik Općine Voćin, Predrag Filić i ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Slatina Danijela Fabric Fabijanac. Uz sufinanciranje Virovitičko-podravske županije polaznike u Voćinu je sufinancirala i Općina te se tako  polaznici edukaciju platili 200 kuna manje.

POU Slatina nastavlja i dalje sa provedbom programa usavršavanja „Mala škola poljoprivrede“, a sve informacije vezane za  možete pronaći na web stranicama POU Slatina www.pou-slatina.hr ili na broj telefona 033-551-371. (www.icv.hr, mt)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content