Ovaj tjedan u POU Slatina

Hugo i lovci na duhove (8. i 9. travnja – 19 sati)

Strašljivi jedanaestogodišnjak Tom, otkriva zelenog duha u svom podrumu! Hugo je prosječno strašan duh za kojeg Tom sazna da je potpuno bezopasan, ali očajnički treba pomoć. Hugo se ne može vratiti u svoju kuću , jer ju je zaposjeo opasan duh koji širi arktičku hladnoću po cijelom gradu. Tom i Hugo zatraže pomoć profesionalke, Hetty, koja je nekoć „lovila” duhove, a sad je ostala bez posla. Hetty ne voli ni djecu ni duhove, ali je Tom i Hugo uspiju nagovoriti da im pomogne. Njih troje se udružuju i pokušavaju spasiti svijet od zlog duha koji ga je zaposjeo.

The boss (8. i 9. travnja – 21 sat)

Michelle Darnell (McCarthy) je moćnica koja završava u zatvoru zbog trgovanja informacijama. Nakon izlaska iz zatvora, saznaje da nikoga nije briga za nju te da je jedina osoba kojoj se može obratiti za pomoć, njena bivša asistentica prema kojoj se nije uvijek najljepše odnosila. Budući da je ostala bez svega, Darnell se useljava kod nje (Kristen Bell) te pokuša svoj život dovesti u red. Scenarij za film napisali su McCarthy, njen suprug Ben Falcone i Steve Mallory.

 

Papa Franjo: Put do svete stolice (7. travnja – 20 sati)

Papa Franjo: Put do Svete Stolice biografski je film o životnom putu oca Jorgea Bergoglia, Pape Franje. Kroz oči mlade španjolske novinarke Ane (Silvia Abascal) počinjemo slijediti dugo, teško i dirljivo putovanje oca Jorgea Bergoglia. Kad je kao tinejdžer u Buenos Airesu otkrio svoj duhovni poziv, nije mogao niti zamisliti da će to biti prvi korak koji će ga na kraju dovesti do Vatikana u Rimu.

 

(www.pou-slatina.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content