Ovaj tjedan u POU Slatina

Hugo i lovci na duhove – obiteljski zabavni – (14. travnja – 19 sati)

Strašljivi jedanaestogodišnjak Tom, otkriva zelenog duha u svom podrumu! Hugo je prosječno strašan duh za kojeg Tom sazna da je potpuno bezopasan, ali očajnički treba pomoć. Hugo se ne može vratiti u svoju kuću , jer ju je zaposjeo opasan duh koji širi arktičku hladnoću po cijelom gradu. Tom i Hugo zatraže pomoć profesionalke, Hetty, koja je nekoć „lovila” duhove, a sad je ostala bez posla. Hetty ne voli ni djecu ni duhove, ali je Tom i Hugo uspiju nagovoriti da im pomogne. Njih troje se udružuju i pokušavaju spasiti svijet od zlog duha koji ga je zaposjeo.

Ponovno ljubav – romantična komedija (14. travnja – 21 sat)

Godinama nakon smrti muža koji je bio legendarni kompozitor, Hanna ne uspijeva prihvatiti svoj život bez njega. Pokušava se prilagoditi jednostavnoj svakodnevnici u maloj sredini, daleko od gradske vreve. U jednom trenutku odluči ispuniti prazninu pisanjem biografije supruga koji je tragično preminuo. Istovremeno ideja pada na pamet i i nadobudnom piscu iz New Yorka. Iako ona inicijalno odbija bilo kakvu mogućnost suradnje, kroz vrijeme ipak uspijevaju pronaći zajednički jezik i spoznati kako će sljedeće poglavlje života napisati skupa. Smiješna, topla i slatka romantična priča o pronalasku ljubavi na mjestu gdje je najmanje očekuješ.

Knjiga o džungli 3D – pustolovni – (15. i 16. travnja – 19 sati)

Knjiga o džungli slijedi original iz 1967. kojeg i danas mnogi smatraju jednim od najboljih Disneyevih filmova. Zapanjujuća realna animacija i oskarovska glumačka ekipa na spektakularan način oživljava epsku Kiplingovu priču o dječačiću Mowgliju kojeg je odgojila obitelj vukova i koji uz pomoć prijatelja pantere Bagheere i medvjeda Balooa, pobjeđuje kralja džungle opasnog tigra Shere Khana. Knjiga o džungli priča je o prijateljstvu, ljubavi, odanosti i hrabrosti.

 

Eddie i orao – biografija, komedija – (15. i 16. travnja – 21 sat)

Eddie je dječak koji od kad zna za sebe ima želju sudjelovati na Olimpijskim igrama. Od kad je bio dijete, bavio se različitim sportovima, ali zbog svoje nespretnosti, sve je završilo neslavno. Nakon mnogo neuspjeha, Eddie odluči na kratko odustati od svoga sna, ali onda otkrije skijaške skokove i odluči postati prvi Britanac koji će sudjelovati na Olimpijskim igrama u toj disciplini.

ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?
Feel-good film godine! Biografska priča o najgorem skijaškom skakaču svih vremena, britancu Eddie “The Eagle” Edwardsu koji se uspio kvalificirati na Olimpijskim igrama 1988. godine.

(www.pou-slatina.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content