Pitomači bod protiv KTC-a dovoljan za naslov prvakinja

Pitomača za titulu, Tvin Virovitica za treće mjesto

U 18.kolu, ujedno i posljednjem ovosezonskom, 2.lige u ženskoj konkurenciji rukometašice Pitomače dočekuju križevački KTC. Pitomači je dovoljan i bod za potvrdu naslova prvakinja. Utakmica se igra u dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači u subotu 16.travnja u 18 sati.
Rukometašice Tvin Virovitice u nedjelju 17.travnja, u 20 sati, u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici igraju sa Vukovarom. Pozitivnim ishodom domaće rukometašice potvrđuju treće mjesto. Ulaz na utakmicu u Virovitici je slobodan

Viro u Ludbregu, Slatina u Slavonskom Brodu

U 20.kolu druge lige sjever u gradskoj sportskoj dvorani u Ludbregu u subotu 16.travnja, u 20 sati će rukometaši Viro Virovitice igrati sa domaćim rukometašima . Rukometaši Slatine u nedjelju 17.travnja u 18 sati gostuju u Slavonskom Brodu. U sportskoj dvorani Brod igraju sa istoimenom domaćom momčadi.

Mikleuš dočekuje Đakovo II.,a Orahovica Davor

U 15.kolu 3.lige istok u ženskoj konkurenciji Mikleuš dočekuje drugu ekipu Đakova. Utakmica se igra u sportskoj dvorani osnovne škole u Mikleušu u nedjelju 17.travnja, u 19 sati. Rukometaši Orahovice u sportskoj dvorani u Orahovici, također u nedjelju 17.travnja, ali u 17 sati dočekuju ekipu Davora.

Kadeti sa ZG Dubravom

U nedjelju 17.travnja u susretu desetog kruga 1.jedinstvene kadetske lige rukometaši Viro Virovitice igraju u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici, u 14.30 sati, sa rukometašima ZG Dubrave. Preostali susret sa Ivanićem će se odigrati naknadno preko tjedna, jer su dva igrača Ivanića u sastavu kadetske reprezentacije.

Mlađi kadeti u Ivancu

U nedjelju 17.travnja mlađi kadeti Slatine i Viro Virovitice u sportskoj dvorani srednje škole u Ivancu, unaprijed igraju susrete desetog krugu 1.mlađe kadetske lige igraju sa Ivančicom Ivanec i Varaždinom 1930. Turnir se igra od 10 do 14 sati.

Dječaci A u Varaždinu

U subotu 16.travnja u 14.krugu 1.lige dječaka A mladi rukometaši Viro Virovitice igraju u Varaždinu, u sportskoj dvorani Graberje, sa ekipom Trnovca u 13, a Varaždina u 15 sati.

Prvenstvo Hrvatske u mini rukometu u Karlovcu

U nedjelju 17.travnja u Karlovcu u tri sportske dvorane igra se 16.prvenstvo Hrvatske u mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2005.godine i mlađe. Među sedamdeset dvije ekipe –po trideset šest u muškoj i ženskoj konkurenciji- u ženskoj konkurenciji igraju Tvin Virovitica i Orahovica, a u muškoj Viro Virovitica.

(www.icv.hr, mš, Foto:Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content