Priveden je kraju EU projekt „Postani poduzetnik budućnosti – budi E-poduzetnik”

U Strukovnoj školi Virovitica održat će se u četvrtak, 21. travnja, završna konferencija projekta „Postani poduzetnik budućnosti – budi E-poduzetnik”. Konferencija će početi u 13,30 sati.

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda u sklopu programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013., a u okviru Modernizacije školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s Hrvatskim kvalifikacijskim okvirom i potrebama tržišta rada – faza II. Iznos bespovratnih sredstava iznosio je 1.397.386,67 kuna.

Uz Strukovnu školu Virovitica kao nositeljicu projekta, partneri na projektu bili su Srednja škola Marka Marulića Slatina, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici te tvrtka Plava tvornica d.o.o.

Cilj projekta bio je edukcijom nastavnika, učenika i studenta te primjerima dobre prakse na lokalnoj i međunarodnoj razini proširiti znanja u modernom pristupu poduzetništvu i ostvarivanju poduzetničkih ideja. Krajnji cilj bio je učenike i studente kao buduće poduzetnike potaknuti na osnivanje vlastite tvrtke i samozapošljavanje korištenjem svih mogućnosti koje pruža moderna tehnologija i e-alati.

(www.icv.hr; foto: Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content