Slatina uspješno provela “Zelenu čistku 2016.”

Grad Slatina se kao organizator i ove, 2016. godine, a na poziv koordinatora – udruge Žmergo iz Opatije, uključio u kampanju Zelena čistka-jedan dan za čist okoliš“.  Akcija je na slatinskom području održana kroz nekoliko dana, od četvrtka 20. do subote 23. travnja. Grad Slatina je kao organizator volonterima osigurao zaštitno-radne rukavice, PVC vreće za smeće te kontenjere, za veće količine smeća, preko komunalnog poduzeća Slatina kom d.o.o.  koje je i koordiniralo akcijom.    

Akciju u kojoj je sudjelovalo nekoliko stotina volontera proveli su Društvo Naša djeca Slatina, slatinske osnovne i srednje škole,  Skijaški klub, Jošavac d.o.o., ŽUC Hrvatske šume, Mjesni odbori Vladimir Nazor, Potočani, Braće Radića, Sladojevci, Ivanbrijeg, PP Slatina, Odred izviđača Lisice i mnogi drugi.

Ove godine u akciju su se sponzoriranjem majica  uključile i sljedeće tvrtke: Velebit osiguranje,  Slavonski hrast, Drvo trgovina, Drava cel, Građevinski obrt Horvat, Tvrtka El ekos i Javna vatrogasna postrojba.(www.icv.hr, mt)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content