FOTO: Sve je spremno za subotnji borilački spektakl “2. Noć nokauta” u Virovitici

U dvorani Tehničke škole u Virovitici u petak navečer odrađeno je i službeno vaganje za subotnji borilački spektakl “2. Noć nokauta” u organizaciji KSB Nokaut iz Virovitice. Svi borci su prošli vaganje i očekuju se vrlo atraktivne borbe. “Šlag na tortu” bit će borba večeri između Tajde Ratajc iz Slovenije i Ančice Anđelić iz Kickboxing kluba Impact Našice.

_MG_5190Inače na “MMA Noći nokauta” borit će se i četiri Virovitičana: Saša Klimek, Mateo Horvat, Jure Šojat i Dražen Palfi. Što se tiče amaterskih borbi, Virovitičanin Domagoj Maligec u kategoriji do 65 kg borit će se protiv Matije Vratarića iz Varaždina, a David Furdić, također član Nokauta, u kategoriji do 75 kg s Lukom Kladićem iz Varaždina.

Posebni gost turnira bit će poznati hrvatski MMA borac Ivica “Terror” Trušćek iz Križevaca. Trušćek je poznati borac u MMA svijetu, a donedavno je bio i stanar Big brother kuće. Prema riječima Saše Klimeka Trušćek će najboljim borcima podijeliti nagrade te se družiti sa svim posjetiteljima ovog borbenog spektakla. (www.icv.hr; foto: Matija R.)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content