HGK organizira Hrvatsko-poljski gospodarski forum

U Dubrovniku, 11. i 12. svibnja 2016. godine održat će se V. Forum poljskih i hrvatskih regija, u sklopu kojega će Hrvatska gospodarska komora organizirati Hrvatsko-poljski gospodarski forum.

Forum poljskih i hrvatskih regija susret je poljskih i hrvatskih predstavnika regionalne samouprave i gospodarstvenika koji se organizira već petu godinu zaredom, a organizatori ovogodišnjeg Foruma su Hrvatska zajednica županija, Savez vojvodstava Republike Poljske i Dubrovačko-neretvanska županija, uz partnerstvo Hrvatske gospodarske komore, Grada Dubrovnika i Turističke zajednice županije i Grada Dubrovnika.

Kako bi hrvatskim tvrtkama pružili mogućnost direktnog kontakta s poljskim potencijalnim partnerima, Hrvatska gospodarska komora 12. svibnja organizira Hrvatsko-poljski gospodarski forum na kojem će se održati B2B razgovori hrvatskih i poljskih tvrtki.

Sve informacije o forumu, zainteresirani poduzetnici s područja Virovitičko-podravske županije mogu pronaći na web stranci www.hgk.hr ili direktno u HGK – Županijskoj komori Virovitica.

(HGK)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content