Pitomačanka Marta Šimić Mrzlečki, simpatično lice središnje informativne emisije HRT-a

Na veliki rođendan Hrvatske radiotelevizije 15. svibnja Dnevnik će se emitirati iz tehnološki najsuvremenijeg studija u Europi.

U posljednjih mjesec i pol na njemu je radilo pedesetak HRT-ovih stručnjaka. Hrvatska radiotelevizija time na dan kad obilježava svoj veliki rođendan, 90. obljetnicu postojanja Hrvatskoga radija i 60. obljetnicu postojanja Hrvatske televizije, svojim korisnicima daruje novo ruho omiljene televizijske informativne emisije.

Uz tehnologiju koja će Dnevnik zasigurno učiniti zanimljivijim, tomu će pridonijeti i Marta Šimić Mrzlečki, simpatično lice koje vas pozdravlja svaki dan točno u 19 sati.

Marta Šimić Mrzlečki, je završila Gimnaziju Petra Preradovića Virovitica i Fakultet političkih znanosti u Zagrebu, a dulje od desetljeća radi na Hrvatskoj radioteleviziji, prvo kao novinarka i voditeljica bjelovarske Županijske panorame, a potom kao voditeljica emisije Dobro jutro Hrvatskam te urednica i voditeljica emisije Hrvatska uživo. Posljednjih godinu dana voditeljica je Dnevnika, a posljednjih nekoliko godina, jedna je od voditeljica Glazbenog festivala Pjesme Podravine i Podravlja u Pitomači. (hrt.hr; icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content