Predstavljeni džemovi Othello, Issabela i Noah učeničkih zadruga “Slatina” i “Obrtnik”

Povodom završetka školske godine 2015./2016. u Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina održana je 12. svibnja prezentacija proizvoda školske zadruge „Slatina“ iz SŠ Marka Marulića i školske zadruge „Obrtnik“ iz Industrijsko-obrtničke škole pod nazivom „Put aroma – okusi i mirisi zavičaja“. Prezentaciju su održale profesorice Štefica Ružak i Jasna Asić.

Okupljene je pozdravio i zahvalio im se na dolasku ravnatelj Industrijsko obrtničke škole Mladen Graovac:

Ono što je nama potrebno to je naše zajedništvo u svim budućim projektima i suradnjama koje imamo i to mi je posebno drago jer prijašnjih godina smo pokušavali na bilo koji način da se približimo i da imamo zajedničke ciljeve i napokon je do toga došlo.

U ime obnašateljice dužnosti župana VPŽ ,Sanje Bošnjak okupljenima se obratila pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu VPŽ Vesna Šerepac koje je izrazila zadovoljstvo zbog suradnje između dviju škola koje su do prije nekoliko godina bile pod istim krovom:

Zaista mi je drago jer od razdvajanja škole važno je da se vi ne razdvajate u onom što vam je zajedničko pa tako i ovaj današnji susret mislim da je prepoznat u jednom zajedničkom cilju, a to je spojiti ono što vaše dvije škole mogu. Prije svega učenici kada izađu iz škole opet su zajedno i mislim da zadruge tako trebaju djelovati i da svatko iz svog djelokruga daje ono što može.

Gradonačelnik grada Slatine Ivan Roštaš čestitao je na ostvarenim projektima kroz učeničke zadruge ravnateljima škola i voditeljima zadruga:

Grad Slatina je od samog početka i osnutka vaših zadruga prepoznao njihov značaj i dao im potporu, ne samo financijsku, nego i onu drugu.

Okupljeni su nakon prezentacije imali priliku degustirati džemove Othello, Issabela i Noah i upoznati se sa okusima kulinarskih i slatkih delicija koje su pripremili učenici članovi zadruga.

(www.slatina.hr)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content