FOTO: Susret generacija povodom 105. obljetnice škole u Vukosavljevici

U Područnoj školi Vukosavljevica, povodom 105. obljetnice postojanja škole, održan je susret generacija od 1968. do 1980. godine. Nekadašnji učenici škole susreli su se tom prilikom s tadašnjim učiteljima, bračnim parom Nadom i Josipom Polićem. Uslijedilo je zajedničko razgledavanje prostora škole, a u sjećanje na ovaj dan i veliku obljetnicu, u školskom dvorištu posađena je lipa.

Svečanost je održana u Društvenom domu u Vukosavljevici, a govorilo se o povijesti škole koja je sagrađena davne 1911. godine te učiteljima koji su kroz godine predavali vukosavljevačkim mališanima. Na kraju su podijeljene zahvalnice svima koji su na bilo koji način doprinijeli kvaliteti života i rada učenika i učitelja ove škole. Svečanosti su, uz mnogobrojne generacije nekadašnjih učenika, prisustvovali i brojni gosti, između ostalih i predsjednik Općinskog vijeća Špišić Bukovice Tihomir Majstorović te predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Zoran Raptavi.

Idejni začetnik ovog susreta je gospodin Vlado Grlica, a organizirao ga je Organizacijski odbor susreta generacija na čelu s predsjednicom Marinom Radinović, koja je, uz gospodina Grlicu, odradila najveći dio posla. Događaj je održan pod pokroviteljstvom Općine Špišić Bukovica.

(www.icv.hr; mb)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content