Fotogalerija: Suhopolje na Stadionu Park golovima Čančara i Egrija protiv Pitomače osvojilo Županijski nogometni Kup

Suhopolje je na Stadionu Park pobijedilo Pitomaču u uzvratnoj utakmici Županijskog nogometnog Kupa sa 2:0 te tako podiglo pehar. Golove za slavlje izabranika trenera Damira Pempera zabili su Stiven Čančar i Ivan Egri. Imali su i Pitomačani svoje šanse, a najveća je bila iz slobodnog udarca u 39. minuti, kada je Veličan pogodio vratnicu. Ostalih nekoliko prilika obranio je vratar Suhopolja Kristijan Dumenčić.

_MG_9542Podsjetimo, u prvoj utakmici u Pitomači bilo je 0:0. Pehare i medalje uručili su povjerenik za natjecanje Boris Špiranec, te tajnik Nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije Kruno Moslavac, koji je Pitomači i Suhopolju uručio i lopte za mlađe uzrasne kategorije.
„Grofovi“ mogu slobodno reći da im je četiri sretan broj. Naime, toliko im je puta trebalo da osvoje Županijski nogometni Kup. U prethodna tri finala bolja je bila Croatia iz Grabrovnice, no Suhopoljčani su dočekali svoju godinu te uz prvenstvo I. ŽNL osvojili i toliko željeni Kup, a dupla kruna će se ove subote na stadionu podno starih hrastova slaviti do kasno u noć.

_MG_9689SUHOPOLJE 2
PITOMAČA 0

SUHOPOLJE Stadion Park. Gledatelja: 400. Sudac: Dragan Trupina (Vukosavljevica); pomoćnici: Gašparić (Virovitica) i Šantić (Milanovac).

STRIJELCI: 1:0 – Čančar (12), 2:0 – Egri (60).

SUHOPOLJE: Dumenčić, Egri, Perković (od 90. Šoštar), J. Čubelić (od 54. Podnar), Javorović, A. Hodak, Lončarek, D. Hodak, Čančar (od 75. Jugović), Čolić, Plavšić (od 87. Vuković). Trener: Damir Pemper.

PITOMAČA: Franjić, Škrinjarić, Kožarić (od 70. Sabljić), Veličan, Kajić, Jendrašić, Horvatinović (od 61. Tenjeri), Šehić, Sidnjenko, H. FIlipović, Živko. Trener: Vjekoslav Vučeta. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Matija Rođak)

no images were found

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content