HVIDR-a Virovitičko-podravske županije na humanitarnom turniru u Požegi

U organizaciji Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata „Trenk“ Požega na igralištu Babin Vir u Požegi organiziran je memorijalni malonogometni turnir humanitarnog karaktera u spomen na poginule pripadnike Udruge specijalne policije „Trenk“ Požega. Sav prihod od učešća kao i donacija namijenjeni su kao pomoć hrvatskim braniteljima slabijeg imovnog stanja. Na turniru je sudjelovalo 20 momčadi, među kojima i momčad HVIDRA-e Virovitičko-podravske županije.

Igralo se na kup sistem i do finala su došle najbolje momčadi na turniru; Restoran Sara i HVIDRA Virovitičko-podravske županije. U neizvjesnoj utakmici bolja je bila momčad Restorana Sara pobijedivši rezultatom 3:2. Nastupom i igrama na turniru momčad HVIDRA-e Virovitičko-podravske županije pokazala je i humanitarni karakter. Uz pehar primili su i novčanu nagradu za osvojeno 2. mjesto, a koju je predsjednik Županijske HVIDRA-e Nenad Križić uz zahvalu organizatoru za poziv na turnir i čestitku na organizaciji vratio predsjedniku Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata „Trenk“ Požega Željku Grgiću radi doniranja financijskih sredstava hrvatskim braniteljima slabijeg imovnog stanja.

Nenad Križić pozvao je sve sudionike da se u što većem broju odazovu i sudjeluju u ovogodišnjem 8. hodočašću hrvatskih branitelja, hrvatske vojske i policije „Gospi Voćinskoj“, dok članovi Udruge specijalne policije „Trenk“ tradicionalno sudjeluju na pozivnom turniru u streljaštvu u Čađavici povodom Dana državnosti i Dana Općine Čađavica. Sudjelovanje momčadi HVIDRA-e Virovitičko-podravske županije pomogli su Virovitičko-podravska županija te Općine Voćin i Čađavica.

(www.icv.hr, nk, foto: Nenad Križić)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content