Model organizacije sajma Viroexpo predstavljen na Međunarodnom sajmu franšiza

2. i 3. lipnja u Opatiji je uspješno održan Međunarodni sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga FEC (Franchising Exhibition Croatia), u organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Rijeka.

Na sajmu je sudjelovalo preko trideset izlagača iz šest zemalja: Bjelorusije, Hrvatske, Mađarske, Poljske, Srbije i Velike Britanije.

Na svečanosti otvorenja sajma FEC govorili su: Vidoje Vujić, predsjednik Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Rijeka, Ivo Dujmić, gradonačelnik Opatije, te predstavnici Bjelorusije, „Zemlje partnera sajma“.

Prvog dana sajma održana su tri panela i okrugli stol o franšizi i putevima financiranja. Održani su i poslovni razgovori, u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom, s više od 30 gospodarskih subjekata.

Ema Culi, direktorica Sektora za trgovinu Hrvatske gospodarske komore, predvodila je izaslanstvo HGK. Sajam su posjetili i predstavnici Županijskih komora iz Pule, Šibenika, Varaždina, Virovitice i Vukovara.

Predstavnici HGK – Županijske komore Virovitica prethodno su, u pripremi sajma franšiza, na zamolbu organizatora predstavili model organizacije sajma „Viroexpo“, a na poziv organizatora, posjetili su ovogodišnji sajam.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content