Orahovica i Mladost zajedničkim snagama za spas košarke

Košarkaški klub ”Orahovica” redovnom je godišnjom skupštinom zaključio još jednu uspješnu sezonu. Seniorska ekipa je, naime, osvojila sjajno drugo mjesto u B1 košarkaškoj ligi istok, točnije u trećem razredu hrvatske košarke. Orahovica je tako četvrtu godinu za redom u samom vrhu ovoga natjecanja i tako je potvrdila da je jedan od najboljih košarkaških klubova u regiji. Isto tako, Orahovia je jedini klub u županiji koji je u protekloj sezonu imao aktivnu momčad u seniorskom natjecanju.

Ipak, na Skupštini je podvučen i gorući problem kluba, a to je sve manji broj djece u školi košarke, čime je i iduća seniorska sezona dovedena u pitanje.

Na kraju skupštine nazočne su pozdravili predsjednik KK Mladost Čačinci Mario Krmpotić koji je iznio odličan prijedlog za spas košarke na ovom području. Pozdrave i pohvale KK Orahovica izrekli su i predsjdnik Zajednice športskih udruga grada Orahovice Miroslav Tot te orahovački gradonačelnik Josip Nemec, koji je posebno pohvalio čelnike kluba na realnom iznošenju tekućih problema te se dao na raspolaganje u vidu bilo kakve pomoći.

Više u Virovitičkom listu…

(www.icv.hr, vg; foto: Vladimir Grgurić)

1306kosarka1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content