Fotogalerija: Otvoren novi Mjesni dom u Grabiću

Uz prisutnoisti  ministra regionalnog razvoja i europskih fondova Tomislava Tolušića, saborskog zastupnika Josipa Đakića, pomoćnika ministra Marija Klementa, obnašateljice dužnosti župana VPŽ Sanje Bošnjak, dekanice Visoke škole u Virovitici Vesne Bedeković, pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove VPŽ Igor Andrović, gradonačelnika Grada Slatine Ivana Roštaša, domaćina, načelnika Općine Sopje Josipa Granjaša kao i načelnika Općine Čađavica Mirka Rončevića i Voćina Predraga Filića, otvoren je novi Mjesni dom u Grabić

– Ovo je jedan od 170 projekata u Hrvatskoj kojima se razvijaju ruralna područja diljem naše zemlje – naglasio je ministar Tomislav Tolušić i potvrdio svoju obavezu prema općini Sopje i ubuduće. Josip Đakić izrazio je zadovoljstvo brigom koja se posvećuje ruralnim prostorima, jer se time stvaraju uvjeti za uspjeh, preporod i oplemenjivanje života na selu, kako kaže “bogato selo bitno je da imamo i za bogatu državu”.

Vrijednost ukupne investicije iznosi približno 1.7 milijuna kuna. Izgradnju su financirali Virovitičko-podravska županija i Ministarstvo regionalnog razvoja i europskih fondova sa po 600.000 kuna, a ostatak općina Sopje. Tom prigodom načelnik se pohvalio da će općina Sopje, nakon dovršetka projekta u Španatu, biti jedna od rijetkih koja ima riješenu javnu rasvjetu u čitavoj općini.

(www.icv.hr, foto: Željko Felbar)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content