Virovitičko-podravska županija raspisala Javni poziv za 49 pomoćnika u nastavi

U sklopu projekata „PuNIDA“, koji se provodi u okviru instrumenta „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama“, a temeljem poziva Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 20120. objavljen je Javni poziv za prijavu kandidata za izvršavanje poslova pomoćnika u nastavi. Javni poziv se odnosi na 49 osoba, a uvjeti za prijavu se mogu vidjeti OVDJE.

Program pomoćnika u nastavi pomaže aktivnom uključivanju učenika s teškoćama u razvoju u redoviti sustav odgoja i obrazovanja. Cilj projekta Virovitičko-podravske županije je kroz suradničko podučavanje i neposrednu profesionalnu potporu učenicima s teškoćama u radu omogućiti uspješnu integraciju u redovne odgojno obrazovne programe na području Virovitičko-podravske županije; osigurati uvjete za uspješnije emocionalno funkcioniranje i napredak razvoja i vještina. Ciljna skupina je 49 osoba koje će kroz projekt biti angažirane kao pomoćnici u nastavi za 49 učenika s teškoćama u razvoju uključenih u 17 obrazovnih ustanova u Virovitičko-podravskoj županije.

Projektnu prijavu je izradila VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije u suradnji s Upravnim odjelom za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Virovitičko-podravske županije.

(www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content