Stručno predavanje – ”Primjena suvremenih 3D tehnologija u dizajnu proizvoda od drva”, 8. listopada u Panonskom drvnom centru kompetencija

Panonski drvni centar kompetencija u suradnji s Hrvatskom komorom arhitekata organizirat će u subotu 8. listopada 2016. godine, stručni obilazak lokacija i predavanje pod nazivom: Primjena suvremenih 3D tehnologija u dizajnu proizvoda od drva. Početak je u 10,30 sati.
U okviru predavanja će naglasak biti stavljen na mogućnosti i način financiranja projekata iz EU fondova. Atraktivnost inovativnih materijala i suvremenih koncepcija proizvodnje ogledat će se u predstavljanju djelatnosti Panonskog drvnog centra d.o.o. oslonjenih na drvnu struku. Arhitektima će posebno biti interesantno čuti kako se u Panonskom drvnom centru mogu izraditi prototipovi namještaja i ostalih elemenata, a svim inženjerskim strukama bit će zanimljiv obilazak same zgrade, u cijelosti izgrađene od drveta.
U sklopu predavanja naglasit će se kako je cijeli Centar izgrađen i opremljen sredstvima iz EU fondova.
Osim obilaska Panonskog drvnog centra kompetencije i stručnog predavanja, sudionici će obići i Palaču Pejačević u središtu Virovitice, te Hotel Kurija Janković u Kapela Dvoru.

(www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content