Uhvaćeni u prijevozu nelegalnog rezanog duhana

Policijski službenici iz Pitomače, prilikom nadzora prometa u ulici V. Nazora u Pitomači jučer su zatekli 56 – godišnjaka u osobnom vozilu slatinskih registarskih oznaka u kojem je prevozio 3 PVC vreće sa ukupno 38 kilograma nelegalnog duhana, odnosno istoga dana u 9.50 sati, prilikom nadzora prometa u Ulici LJ. Gaja, zatekli su i 26 – godišnjaka, kako u osobnom automobilu virovitičkih registarskih oznaka prevozi PVC vreće sa ukupno 60 kilograma nelegalnog rezanog duhana. Nakon kriminalističkog istraživanja, slijede kaznene prijave i obavijest carinarnici.


U petak, 21. listopada, nakon prikupljenih saznanja, policijski službenici Policijske postaje Slatina u nazočnosti i po odobrenju 31 – godišnjeg vlasnika sa područja Slatine, izvršili su pregled kuće i dvorišnih prostorija, zbog postojanja osnove sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljene trgovine.

Prilikom pregleda, pronađeno je 20 PVC vreća sa više od 500 kilograma duhana u listu i bez nadzornih markica Ministarstva financija. Nakon kriminalističkog istraživanja, slijedi kaznena prijava i obavijest nadležnoj carinarnici.

Također, 23. listopada, u 6.30 sati, policijski službenici iz Pitomače, prilikom nadzora prometa u Pitomači u Ulici V. Nazora, zatekli su 56 – godišnjaka sa osobnim vozilom slatinskih registarskih oznaka u kojem je prevozio 3 PVC vreće sa ukupno 38 kilograma nelegalnog duhana, odnosno istoga dana u 9.50 sati, prilikom nadzora prometa u Ulici LJ. Gaja, zatekli su i 26 – godišnjaka, kako u osobnom automobilu virovitičkih registarskih oznaka prevozi PVC vreće sa ukupno 60 kilograma nelegalnog rezanog duhana. Nakon kriminalističkog istraživanja, slijede kaznene prijave i obavijest carinarnici. (www.policija.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content