Radnim danom, vikendom ili blagdanom u slučaju problema s velikim oborinama djelatnici Grada Virovitice uvijek prvi na terenu

Iako su uložena velika sredstva te je u posljednjih desetak godina Virovitica pretvorena u vjerojatno najsigurnije mjesto u Hrvatskoj što se tiče opasnosti od velikih oborinskih voda i bujičnih nanosa, uvijek postoji opasnost da se neki od propusta zatvore te pojave problemi s protokom vode. Tako je bilo i u subotu, 12. studenog, na kanalu koji presijeca Aleju maturanata kod nadvožnjaka prema Svetom Đurđu. Na dojavu uvijek ažurnog predsjednika Vijeća mjesnog odbora Sveti Đurađ Ivana Ćavarušića, djelatnici Upravnog odjela za komunalne poslove, prostorno uređenje i graditeljstvo na čelu s pročelnikom Kristijanom Sabom izašli su na teren te su, nakon lociranja problema, pozvali službu da očisti propust ispod ceste i riješi problem. Netom nakon toga stigao je i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin te je problem uskoro bio riješen. Gradonačelnik Ivica Kirin tom prilikom zahvalio se predsjednicima mjesnih odbora kao i svim ostalim građanima koji preko njih informiraju djelatnike Grada Virovitice kako bi se ovakvi problemi što prije sanirali.

– Zaista sam ponosan na sve predsjednike mjesnih odbora kao i djelatnike Grada koji bez obzira da li se radilo o radnom danu, vikendu ili blagdanu uvijek u najkraćem mogućem roku riješe probleme ove prirode – posebno je na kraju istaknuo gradonačelnik Ivica Kirin.

sveti-durad-22

(www.virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content