Dočekajte Novu godinu u Fužinama s Niba toursom

Polasci: Pitomača u 05:00 sati, 05:20 Virovitica, 06:30 Daruvar, 07:00 Garešnica, 07:20 Kutina

Garantirana zabava uz grupu “Kocka šećera“

Vožnja autobusom turističke klase uz usputno zaustavljanje putem do Fužina- malenog privlačnog naselja u središnjem dijelu Gorskog kotara. Planirani dolazak u Fužine predviđen je u 10:00 sati. Slijedi priprema za doček Nove godine!

Da ne biste bili gladni i žedni, u ponudi će biti već tradicionalna kobasica u pecivu i kuhano vino. Želite li ponijeti sa sobom neku uspomenu, suvenir ili autohtoni proizvod, ili želite samo kupiti balon na helij na kojima ćete ispisati svoju novogodišnju želju, moći ćete pronaći na prigodnim štandovima. Točno u podne balone će svi zajedno ispustiti. Planirani polazak iz Fužina predviđen je u 16:00 sati.

Cijena aranžmana na bazi 40 putnika iznosi: 200,00 kn

Cijena aranžmana na bazi 30 putnika iznosi: 240,00 kn

Agencija zadržava pravo povećanja cijene u slučaju manjeg broja putnika. Za putovanje vrijedi Ugovor i Opći uvjeti putovanja NIBA TOURS d.o.o

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz autobusom turističke klase, licencirani turistički pratitelj, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje, PDV

Cijena aranžmana ne uključuje: bon za kobasicu u pecivu (25,00 kn), vrećicu s čašom za kuhano bijelo vino (25,00 kn – vrijedi za tri konzumacije)

UPISI TRAJU DO 23.12.2016.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content