Izabrani dječji radovi koji će se koristiti za Slatinski suvenir 2017.

Turistička zajednica Grada Slatine i ove je godine pokrenula akciju za izbor šest najljepših likovnih radova sa slatinskim temama za Suvenir Grada. O izboru najljepših radova odlučivale su učiteljice, odgajateljice i mentorice iz osnovnih škola, dječjih vrtića i Društva Naša djeca. Direktorica Turističke zajednice Helena Hegediš uručila je zahvalnice, majice s tiskom likovnog rada, kao i kišobran sa slatinskom temom:
• Kleopatri Novoselec, OŠ Eugena Kumičića Slatina, nastavnica Mirna Fedora,
• Nikolini Marinović, OŠ Josipa Kozarca Slatina, učiteljica Tatjana Granjaš,
• Eni Perić, DV Zeko Slatina, odgajateljice Marijana Valter i Marina Macinger,
• Silviji Oreški, OŠ Eugena Kumičića posebni odjel, mentorice Jasna Radojčić, Patricija Karaman i Ivana Sabolić,
• Lana Košćak, Društvo Naša djeca Slatina, učiteljica Marinela Zrinščak Begovac i
• Borna Prebeg, DV Suncokret Slatina, mentorice Snježana Dupan-Lovrić i Kristina Cerovski.

Likovni radovi kao suveniri bit će otisnuti na šalicama, magnetima i kišobranima. Također, zahvalnice su dodijeljene i zaslužnima u realizaciji aktivnosti Turističke zajednice u sklopu manifestacije „Prosinac u Slatini“.

Članovi MK Speed došli su na motorima kao Moto mrazovi podijelivši djece slatke. Goran Draksler, poznati maratonac iz Udruge Glasnici istine, prodao je majice s raznih maratona i tom novcem nabavio slatkiše koje je dijelio djeci okupljenoj pored nove fontane i zimske pozornice. Na kraju programa ponuđene su besplatne pečene girice koje su dijelili djelatniici restorana Pinta Slatina.

(www.icv.hr, žf; foto: Željko Felbar)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12687″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]