Pitomača u Bjelovaru, Tvin Virovitica u Slavonskom Brodu

U 2. rukometnoj ligi sjever za žene u 10.kolu rukometašice Pitomače u petak 2.prosinca gostuju u Bjelovaru, kod druge ekipe tamošnjeg prvoligaša. Utakmica se igra u sportskoj dvorani srednjih škola u 20.30 sati.
Rukometašice Tvin Virovitice gostuju u Slavonskom Brodu. Utakmicu sa domaćim Brodom igraju u sportskoj dvorani Brod nedjelju 4.prosinca u 19 sati.

Viro Virovitica odlazi u Županju potvrditi jesenski naslov

U 2.rukometnoj ligi istok igra se posljednje kolo prvog dijela. Rukometaši Slatine u subotu 3.prosinca u sportskoj dvorani srednje škole Marka Marulića u Slatini u 19.30 sati igraju sa drugom ekipom našičkog Nexea.
U nedjelju 4.prosinca u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u 16 sati lideri lige rukometaši Viro Virovitice ugošćuju Valpovku.

Rukometaši Orahovice gostuju u Osijeku, a rukometašice Mikleuša u Petrijevcima

U 10. kolu treće lige istok rukometaši Orahovice u subotu 3.prosinca u 20 sati u sportskoj dvorani Zrinjevac u Osijeku igarju sa susjedima na prvenstvenoj ljestvici rukometašima Feniksa.
U ženskoj konkurenciji igra se deveto kolo. Rukometašice Mikleuša gostuju u Petrijevcima. U sportskoj dvorani tamošnje osnovne škole u nedjelju 4.prosinca u 16 sati igraju sa domaćim rukometašicama, koje su na vrhu prvenstvene ljestvice.

Kadeti Viro Virovitice i Slatine gostuju u Zadru

U nedjelju 4.prosinca igra se četvrti krug 1. jedinstvene kadetske lige. Kadeti Viro Virovitice i Slatine gostuju u Zadru. U sportskoj dvorani Mocire igraju sa Zadrom i Balić-Metličićem . Turnir se igra od 10 do 15 sati.

Mlađe Kadetkinje odgodile krug

U nedjelju se igra četvrti krug 1. mlađe kadetske lige. Rukometašice Tvin Virovitice su svoje utakmice sa Dardom i Multinormom iz Cerne, zbog brojnih ozlijeda, odgodile za početak veljače 2017.godine.

Dječaci A igraju u Virovitici

U subotu 3. prosinca igra se šesti krug 1. Lige dječaka A. Rukometaši Viro Virovitice u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici igraju: u 17 sati sa Koprivnicom i u 18 sati sa Ludbregom. (www.icv.hr, mš; Fotografija: Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content