“Raspjevani mališani” u posjeti Domu za starije i nemoćne Zdenka

Zbor Društva Naša djeca Slatina i OŠ Eugena Kumičića “Raspjevani mališani” s voditeljicom /učiteljicom Renatom Grahovac posjetit će u utorak korisnike Doma za starije i nemoćne Zdenka. Dječica su zajedno s voditeljicom pripremila mali program i simbolične darove.

Ovo je, u organizaciji Društva Naša djeca Slatina, drugi posjet djece Domu za starije i nemoćne Zdenka ovaj mjesec. 7. prosinca djeca četvrtih razreda OŠ Josipa Kozarca su zajedno s učiteljicama Majom Puškarić i Željkom Kurtović posjetila korisnike Doma i družila se s njima, čitala im i pričala s njima. Roditelji su ispekli kolače, a djeca su ih prigodno umotala. (www.icv.hr)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12643″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]