Virovitički osnovnoškolci družili se s Hrvatkom i Lucom u poslovnici Hrvatske poštanske banke

Poslovnicu Hrvatske poštanske banke u Virovitici posjetili su povodom nadolazećih blagdana učenici Osnovne škole Vladimir Nazor Virovitica. Tamo su ih, uz djelatnike banke i voditelja poslovnice Dinka Blaževića, dočekali Hrvatko i Crna Luca, junaci HPB-ove reklame za gotovinski kredit koji su im podijelili prigodne poklone i autograme.

Voditelj virovitičke poslovnice HPB-a Dinko Blažević tom prigodom istaknuo je kako je Poslovnica u Virovitici za klijente ponovno otvorena cijeli dan.

– U Virovitičko-podravskoj županiji, odnosno u gradu Virovitici poslujemo već više od devet godina i ponosno možemo reći da ostvarujemo sve bolje rezultate, što su prepoznali i naši građani od kojih je gotovo svaki drugi klijent HPB-a. Broj klijenata raste i njih je sada preko 650 tisuća.

Što se tiče poslovanja sa stanovništvom, Blažević je posebno izdvojio kredite i to stambene koji su porasli gotovo 50 posto, a naprevljen je i pozitivan preokret u kreditiranju poduzetnika. Ono što je također, zanimljivo HPB je prva i jedina banka u Hrvatskoj koja je ponudila online tekući račun SuperSmart HPB i to potpuno besplatno, a odnedavno klijenti imaju mogućnost zatražiti kredit online bez naplate naknade za obradu.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12562″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]