FOTO: Bili smo na skijalištu u Rezovačkim Krčevinama

Kako je stvoren znatan snježni pokrivač te prognostičari predviđaju još bar desetak dana hladnog vremena, u srijedu je otvoreno skijalište u Rezovačkim Krčevinama. Skijašku stazu obišao je i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin iskoristivši prigodu da se zahvali svima koji su se odazvali pozivu da pomognu u organizaciji osobito Vijeću mjesnog odbora Rezovačke Krčevine i skijaškim klubovima uz napomenu da je ovo možda i jedino skijalište gdje je ulaz besplatan.

Uz skijašku stazu, zaljubljenicima u zimske sportove na raspolaganju je i sanjkaška staza, a stazu su sve više posjećuju i i snowborderi.

MG 0719Skijanje i sanjkanje je naravno besplatno te će u dane vikenda (petak, subota i nedjelja) u prostorijama Mjesnog doma posjetitelji moći po povoljnim cijenama kupiti kuhano vino i čaj, a u neposrednoj blizini je i lokalna trgovina.

Inače staza u Rezovačkim Krčevinama duga je oko 400 metara s prosječnim nagibom od 16%. Dolazak na skijalište je jednostavan, a zimske službe očistile su i parkiralište te nema problema sa parkingom.

MG 0725Za one izvan Virovitice važno je napomenuti da su u krugu centra Virovitice postavljene vidljive oznake te je samo potrebno pratiti smjer Rezovac, te zatim Rezovačke Krčevine. Skijalište u potpunosti pokriveno reflektorima i vrlo dobro osvijetljeno. (virovitica.hr; foto: Matija R.)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content