Maja Kozlinger srebrna, Mateo Čop brončani na 26. Grand Prixu u Samoboru

Od 13. do 15. siječnja 2017. u Samoboru je održan 26. GRAND PRIX CROATIJE, na koji je bilo prijavljeno 2070 natjecatelja iz 27 zemalja.

Grand Prix je jedan od turnira koji se uvrštavaju u turnire zlatne lige te su kategorizirani od Hrvatskog Olimpijskog Odbora. Turnir je jedan od najprestižnijih u EKF-u i WKF-u.

Na turniru iz Virovitičkog Karate kluba nastupili su:

U borbama:

U kategoriji učenika Domagoj Kesak, koji je nakon svih dosadašnjih dobrih rezultata na ovom turniru ispao već nakon prve borbe.

U ml. kadetima najuspješniji je bio Mateo Čop koji je nakon 2 pobjede u trećoj izgubio te se kroz dvije pobijede u repasažu izborio za treće mjesto i brončanu medalju, dok su Luka Kafka i Filip Kafka izgubili pravo nastavka već nakon izgubljenih prvih borbi.

U mlađim kadetkinjama najuspješnija je bila Maja Kozlinger koja se nakon 4 pobjede izborila za nastup u finalu. Maja je osvojila 2 mjesto i srebrnu medalju, što je veliki uspjeh na ovako prestižnom turniru.

U disciplini Kata nastupili su Matija Relić u ml. kadetima koji je kroz repasaž radio za 3 mjesto, koji je nažalost izgubio te se morao zadovoljiti 5. mjestom.

Isto kroz repasaž za 3. mjesto borila se i Sara Malčec u kategoriji juniorki koja je također ostala na 5. mjestu, dok je u ml. seniorima nakon prvog kruga ispao Maks Luka Šenjug.
Unatoč prijavi na turniru nije nastupila Monika Bubnjić u juniorskoj kategoriji. (www.icv.hr; jš)

20170115 203601 resized

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content