Proizvodi sa Slavonskog kolinja u Čađavici podijeljeni potrebitima

Općina Čađavica je u suradnji s udrugama s područja općine organizirala tradicionalno Slavonsko kolinje. U raznim fazama kolinja sudjelovalo je oko 40 vrijednih članova i to Lovačke udruge Sokol, koja je ujedno bila domaćin, KUD-a Podravina, Stočarsko-ratarske udruge Čađavica, Udruge uzgajivača hrvatskih hladnokrvnih konja, Udruge Moto kluba Zvijeri Čađavica i Poljoprivredne zadruge Sezam Čađavica.

Kolinje je obavljeno na način kako se to nekada radilo te su pripremljeni čvarci, ćurke, kulen i kobasice. Dio tih proizvoda će Lovačka udruga Sokol koristiti za prezentaciju na 22. međunarodnom sajmu Viroexpo koji će se održati 24. do 26. veljače u Virovitici, dok je drugi dio namirnica načelnik Općine Mirko Rončević uručio potrebitim stanovnicima s područja općine. 

(icv.hr, foto: D. Jozić)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12747″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]