Centar za posjetitelje Dvorac Janković Suhopolje dobio je vizualni identitet

Renomirana virovitička tvrtka Grafiti Becker izradila je vizualni identitet Centra za posjetitelje Dvorac Janković Suhopolje. Naručitelj ”vizuala” bila je Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, a vizualni identitet simbolizira slov ”J” koje ne vrhu ima prepoznatljivu kupolu Dvorca Janković u Suhopolju.

Podsjetimo, projekt obnove Dvorca Janković u Suhopolju jedan je od najvećih i najznačajnijih projekata Virovitičko-podravske županije. Projekt je napisala VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, a nositelj projekta je Virovitičko-podravska županija. Projekt se sufinancira bespovratnim sredstvima Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Ukupni prihvatljivi troškovi projekta iznose 39.767.716,50 kuna od čega su bespovratna sredstva 33.149.096,67 kuna. Tijekom obnove uredit će se 15 suvremeno opremljenih smještajnih kapaciteta s 30 ležaja i prostor suvenirnice s proizvodima lokalnih i regionalnih proizvođača.

dvorac suhopolje future21

Radovi će početi ove godine, a njihov završetak se očekuje 2019., kada će Dvorac Janković postati Centar za posjetitelja kao prepoznatljiva turistička mikro destinacija koja će generirati nova radna mjesta i povećati broj turističkih dolazaka u Virovitičko-podravsku županiju. Provedbom projekta osigurat će se očuvanje i prepoznatljivost vrijednog kulturnog dobra, poduprijeti mali lokalni i županijski proizvođači, a time i razvoj sveukupnog županijskog gospodarstva. Projektni partneri su: Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, Gradski muzej Virovitica i Općina Suhopolje

(www.vpz.hr)

Screen Shot 2017 02 06 at 11.21.52 AM

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content