Cibo Centar u Virovitici – velika ponuda raznolike hrane za domaće životinje

Svoja vrata kupcima u Virovitici, u Ulici Josipa Jurja Strossmayera na kućnom broju 106, otvorio je Cibo Centar, koji zajedno s još sedam maloprodajnih trgovina u Hrvatskoj djeluje u sklopu tvrtke “Fanon” iz Petrijevaca. Radi se o poljoprivrednom centru koji nudi asortiman više od 300 različitih proizvoda, uglavnom hrane za domaće životinje, a uskoro i za kućne ljubimce. Također se bave i s otkupom poljoprivrednih proizvoda, peradarskom proizvodnjom, transportom te maloprodajom i franšizom. Tvrtka djeluje u franšiznom odnosu s tvrtkom “Virgal” iz Virovitice koja se bavi peradarskom proizvodnjom, tako da je kombinacija tih dviju srodnih tvrtki idealna za ispunjavanje želja virovitičkih kupaca. Ono što krasi tvrtku “Fanon”, pa tako i Cibo centre je da niti jedan proizvod u njihovoj ponudi ne sadrži krmiva ili dodatke GMO podrijetla.

Kako nam je objasnio voditelj maloprodaje i franšize Željko Vukotić, razlog tome je više nego jasan. “Fanon” se od početka svojom djelatnošću prilagodio europskom tržištu, ali isto tako ima i izgrađenu svijest o zdravlju domaćih životinja, u konačnici i čovjeka.

U tvrtki ovo smatraju izuzetno velikim uspjehom, osobito stoga što će cijene njihovih proizvoda biti konkurentne onim istovjetnim proizvodima koji sadrže GMO, a kojih je na hrvatskom tržištu nažalost većina. To je moguće zahvaljujući činjenici dugogodišnjeg i intenzivnog razvoja te što su u posljednje četiri godine puno ulagali u tehnologiju i razvoj novih proizvoda kojima su uspjeli u velikoj mjeri nadomjestiti sojinu sačmu iz uvoza, a koja je većinom GMO.

Trgovina koja se nalazi na odličnoj lokaciji, na prostoru bivšeg Opeca u Virovitici, na 40 kvadrata prodajnog i 60 kvadrata skladišnog prostora u svojoj ponudi ima smjese i koncentrate za perad, svinje, prasad, krave, koze i ovce, a od 20. veljače imat će i hranu za kućne ljubimce.

Uz hranu za životinje u ponudi imaju svake srijede u tjednu i piliće za obradu, jednodnevne nesilice, patke, guske, pure i jednomjesečne pure. Na sve proizvode besplatna je dostava na kućnu adresu u krugu od 20 kilometara. Narudžbe primaju svakodnevno na brojeve mobitela 098/9654-825 i 098/382-228. (promo)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12891″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]