Dva zlata i dvije bronce za Viroviticu te srebro Podravskom sokolu

U Ivanić Gradu je održan 29. Karate kup mladosti 2017., a na kojemu su nastupili i članovi Karate kluba Virovitica. U kategoriji mlađih kadeta i kadeta u disciplini kata Matija Relić je osvojio dva zlata. U kategoriji mlađih kadeta u borbama, Mateo Čop i Filip Kafka izborili su se za bronce. Jakob Đebro, Domagoj Kesak, Nikola Gondi, Mihael Štefović i Maja Kolaković nisu se uspjeli izboriti za medalje.
U Ivanić Gradu su nastupili i članovi Podravskog sokola iz Pitomače. Lana Kostadinović je u uzrastu učenica osvojila srebro, dok je Danilo Bakov ostao bez medalje. (www.icv.hr, vle)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12880″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]