FOTO: U dječjem suhopoljskom maskenbalu uživali i mali i veliki

Općina Suhopolje za svoje mještane i ostale posjetitelje organizira dva maskenbala, za male i velike. Prvo su na red došli oni maleni, a maskenbal je održan u prostoru Restorana Park u Suhopolju uz veoma nadahnutog voditelja Gorana Košija, glumca kazališta Virovitica. Dvijestotinjak djece i njihovih roditelja uživalo je u mnogobrojnim igrama u unutarnjem i vanjskom prostoru restorana, jer iaoko prohladno, vrijeme je bilo sunčano i kao stvoreno za igru. Od buba mara, leptirića, pa sve do kapetana Kuke i babe vještice, maskirali su se i oni mlađi i oni stariji, ne bi li se što bolje zabavili tijekom ovog mjeseca poklada.

Plesa i pjesme nikad dovoljno tako da se cijelo poslijepodne restoran Park tresao od smjeha i veselja. Bilo je poklona, ali i raznih slastica, od šećerne vune, bombona i čokolada sve do ukusnih pokladnih krafni. Ovaj mali ali veseo maskenbal bio je i odličan uvod za veliki maskenbal koji će se u Suhopolju održati 19. veljače. (www.icv.hr; bs)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12875″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]