Hotela Kurija Janković: Povećali broj noćenja za 85 posto; plasiranjem domaćih proizvoda podupiru lokalne proizvođače

Najljepši mali hotel u kontinentalnoj Hrvatskoj, Hotel Kurija Janković u Kapela Dvoru, bilježi sjajne turističke podatke. Naime, u prosincu prošle godine zabilježili su porast od čak 85 posto više noćenja. Plod je to odličnih marketinških rješenja, ali i kvalitete usluge koju su prepoznali probrani posjetitelji ovog turističkog zdanja koje je obnovljeno sredstvima Europske unije i Virovitičko-podravske županije. Ovaj dvorac je od propadanja spasila upravo Virovitičko-podravska županija i tadašnja vizija župana, danas ministra Tomislava Tolušića.

– Osim pojačanih marketinških aktivnosti, povezali smo se s domaćim proizvođačima te u sve većoj mjeri našim posjetiteljima nudimo naše, domaće autohtone proizvode, ali i usluge. Cilj nam je objediniti sve turističke dionike s ovog područja kako bi gost svim osjetilima doživio Virovitičko-podravsku županiju – kazala nam je voditeljica Hotela Kurija Janković u Kapela Dvoru Sanja Sabolić.

sabolic e1485954271712

U Kapela Dvoru rade na novim akcijama pa oni koji vole romantiku mogu u prekrasnom zdanju dočekati Valentinovo u društvu voljene osobe. Više informacija o ovom hotelu u srcu Slavonije, nedaleko Virovitice i rijeke Drave, možete vidjeti na internetskoj stranici www.kurija-jankovic.com

(www.vpz.hr, Fotografije: Matija Turkalj i Kristijan Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content