Kadetkinje Virovitičkih mažoretkinja osvojile titulu državnih prvakinja u 4 kategorije

U organizaciji Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske u Vodicama je održan 29. Državni turnir za solo formacije. Turnir je ujedno i kvalifikacija timova na Europsko prvenstvo mažoretkinja koje će se održati od 22. do 25. lipnja u Italiji. Na turniru je sudjelovao 21 tim, a među njima i Virovitičke mažoretkinje sa svojim kadetkinjama i juniorkama. Kadetkinje su se natjecale u 5 kategorija i osvojile izvrsne rezultate, 4 zlata i titulu državnih prvakinja te jednu broncu i tako se kvalificirale na Europsko prvenstvo mažoretkinja. Kadeti mini formacija štap – 1.mjesto, kadeti mini formacija mix – 1.mjesto, kadeti mini formacija pom-pon – 1.mjesto, kadeti solo pom-pon Laura Erak – 1.mjesto, kadeti trio pom-pon – Laura Erak, Laura Počut i Petra Bubnjić – 3.mjesto, trenerica Nataša Kranjec.

Kadetkinje Virovitičkih mažoretkinja obranile su tako prošlogodišnju titulu državnih prvakinja u kategorijama kadeti solo pom-pon i kadeti mini mix. Juniorke su također sudjelovale na turniru u kategorijama solo pom-pon – Marcela Miščević te trio štap i trio pom-pon – Marcela Miščević, Lorena Podgornik i Lana Medved, ovoga puta bez medalja, ali ih uskoro očekuje 30. Državni turnir u velikim formacijama, u travanju u Kaštelu.

(www.icv.hr, žđ, nk; Foto: Facebook)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12879″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]